JOY STATION

Адрес: Студентски град 1700, ул. Акад. Стефан Младенов №3

за контакт: 02 862 29 67

E-mail:  joy@joystation.bg

С капацитет за над 800 гости, бар-клубът на JOY Station е една от най-големите концертни сцени в България. Oзвучаването и светлинните ефекти в клуба са на световно ниво и гарантират автентично меломанско преживяване. Акустичният дизайн на JOY Station е изработен специално за залата, а озвучаването в нея е с осигурена мощност от 30 KW. Екипът професионални озвучители в JOY Station е подкрепен от осветители, които се грижат за светлинните ефекти в клуба. LED-осветлението, с възможност за изобразяване на 16 милиона цвята, допълва музикалната емоция.

В дните без концерти, клубът работи като приятен бар със спортен акцент. До високите барове и сепаретата намирате шест професионални модерни маси за билиард. Те са само част от игралната зона на JOY Station, в която има и широк избор от аркадни игри и симулатори, както и джаги, въздушен хокей и дартс. На нивото на бар-клуба, има и ресторант с богато меню и открит детски кът с много атракции.

Целта на JOY Station е да създава на всички свои посетители незабравими спомени –  меломаните, боулинг маниаците, запалените по игрите и децата вече имат нов развлекателен фаворит.